• gallery_buildings_one
  • gallery_buildings_two
  • gallery_buildings_three
  • gallery_buildings_four
  • gallery_buildings_five
  • gallery_buildings_six

Stage lopen bij Betonbouw

Betonbouw heeft al vele jaren ervaring met studenten die stage komen lopen. Ze geven studenten de kans om hun bouwkundige kennis te verbreden, maar ook op andere vakgebieden zijn er veel mogelijkheden.

Heb je de interesse om bij Betonbouw stage te komen lopen? Mail of fax dan een sollicitatie waarin in je duidelijk aangeeft je naam, opleiding, welk doel je wilt bereiken met je stage en de periode waarin je komt.

Reageer en beslis wel snel want er is veel vraag naar een stageplaats en ons motto is "Wie het eerst reageert die mag komen".

Hieronder staat de algemene informatie voor de stagiaire. Bij definitieve reactie wordt er een stage contract opgestuurd of gefaxt.

Algemene studenten-info

STAGE-VOORWAARDEN

A. STAGE-VERGOEDING

Betonbouw heeft een maandelijkse vergoeding.

B. VERZEKERING

In het verleden waren de stagiaires via hun school verzekerd.

C. FINANCIERING

Bij een lokale bank (bijv. Maduro & Curiel's Bank, Banco di Caribe) kunt U een rekening courant openen. Doorgaans ontvangt U een bankpasje, welke U in staat stelt ook in het buitenland (CIRRUS-systeem) geld op te nemen via een bank-automaat.

D. TRANSPORT

Er is binnen Betonbouw een stagaire-auto aanwezig . Er is verder ook een redelijk stelsel van openbaar vervoer, die echter niet alle plekken op het eiland dekt. De ervaring leert, dat stagiaires vaak voertuigen van elkander overnemen of voor een redelijk bedrag (ca. ANG 2.500,00) er een aanschaffen voor hun verblijf.

E. VLIEGTICKET

Dient door uzelf geregeld te worden middels KLM, TUI of Air Berlin. Gaarne ons van uw aankomstdatum op de hoogte stellen.

F. HUISVESTING

De kosten van huisvesting zijn voor de stagiair.

Er bestaat een mogelijkheid om op de campus van de UoC (University of Curacao) onderdak te krijgen. Aldaar is ook de mogelijkheid van maaltijden aanwezig. De reservering kan door ons voorgenomen worden

I. STAGE-VOORWAARDEN

Er zijn geen standaard voorwaarden voor stagiaires.

ALGEMEEN GELDT : GOED HUMEUR, POSITIEVE INSTELLING EN OOK DE BEREIDHEID OM "BETON TE STORTEN".

Link naar :Wereldstage